Kuinka valita puiset leikkimökit

Valitessasi lasten puinen leikkimökki turvallisuutta tulee aina ensin, joten varmista, että kaikki puutaloilut, jotka olette mielessäsi, ovat täysin CE-hyväksyttyjä ja yhteensopivia eurooppalaisen EN71-standardin kanssa lasten turvallisuuden kanssa. Tarkista myös, että puinen leikkimökki on rakennettu laadukkaisiin laatuihin ilman teräviä tai karkeita reunoja tai ulkonevia osia, jotka voivat aiheuttaa matkan. Tarkista myös, että Puun leikkipaikoilla ei ole haitallisia aineita. Harkitse myös, että lasten puisten leikkimökkien kiskojen ja esteiden, portaiden, tikkaiden ja keilausten suunnittelu on turvallista ja tarkista aina, että lasten puisilla leikkimökillä on rikkinäiset muoviset ikkunat ja turvalukot ja saranat.

Vaikka markkinoilla on myös Canvas-leikkimökkejä ja joitain muovisia leikkimökkejä, suurin osa Playhouseista valmistetaan puutavara- ja kartonkituotteista. Nämä tukevat puiset leikkimökit ovat kestäviä ja laadukkaita puutavaroja, selviytyvät karkeista ja rumpukuopista ja antavat monen vuoden nautinnon. Löydät, että puiset leikkimökit tulevat monista malleista, jotka ovat peräisin keijukkereista puurakenteisiin, kaikenlaisia ​​portaita, verannat, ovet ja ikkunat sekä ikkunalaatikot. Voit valita minkä tahansa puisten leikkimökkien ominaisuuksia, kuten hiekkakivejä ja eri tasoja, joissa on liukumäkiä, köydet tai keinut. Ihanteellisessa mielessä lasten puisten leikkimökkien tulee olla kevyitä ja ilmavia sisätiloissa ja sopivia kaikkiin sääolosuhteisiin.

On olemassa monia jännittäviä puiset leikkimökit sekä pojille että tytöille, jotka voivat nauttia ja olla kaikkea mitä haluavat keijukahvasta merirosvotilaan. Tietenkin, mitä lapset haluavat lasten puusta, on hauskaa ja seikkailua, joten ihanteellinen lasten puinen leikkimökki antaa heille virikkeitä herättääkseen elävää mielikuvitustaan. Puisten leikkimökkien valtava valikoima vaihtelee yksinkertaisimmista ja ylellisimpiin, vaikkakin pienin ei ole välttämättä halvin. Joten tasapainottakaa Wooden Playhouse -ominaisuudet, joita saatat tarvita vasten kokoa, jota tarvitset nyt ja tulevaisuudessa, koska sekä lasten että perheiden tarpeet muuttuvat ajan myötä. Voit myös halutessasi tallentaa asioita Puinen leikkimökkiisi.

Puisen leikkimökin suunnittelusta, väreistä tai viimeistelystä huolimatta sen on sijoitettava turvalliseen, litistettyyn paikkaan, jossa se on erittäin näkyvä ja turvallinen. Vaikka lapsesi puinen leikkimökki on havaittavissa ja näkyvä piirre puutarhassasi, ei ole mitään syytä, miksi sitä ei voi asentaa maisemointiin tai istutukseen piilottaaksesi ruma-alueen tai näkymän. Useimmat puiset leikkimökit toimitetaan täydellisinä kaikkiin osiin, jotka ovat välttämättömiä kodin helppoon asentamiseen normaalien DIY-työkalujen ja -laitteiden avulla. Jotkut lasten puiset leikkimökit on esipainettu, kun taas toiset toimitetaan joko painekäsiteltyinä tai kastetulla maalilla, joka voidaan värjätä tai maalata väreillä haluamallasi tavalla.