Kustannustehokkaita ideoita leluille

Kun olet vanhempi, sinun täytyy käsitellä yleismaailmallista painajaa: lapsesi katsovat televisiota tai selata lehtiä ja löytävät viimeisimmät trendit kaikenlaisissa leluissa ja pyytävät sinua ostamaan ne. Mieluiten kaikki heistä! He haluavat aina uusimmat ja suurimmat lelut, jotka vahingossa sattuvat olemaan todella kalliita. Voit todennäköisesti noudattaa vaatimuksiaan jonkin aikaa, mutta jossain vaiheessa niiden kustannukset ja kulut saattavat täysin irti valvonnasta ja kädestäsi. Siitä on hyvä ja hauska ratkaisu. Voit luoda omia leluja.

Kyllä, voit ja se on todella jotain, mitä monet ihmiset tekevät nykyään. Se ei ole vain kustannustehokas, vaan se on myös hauskaa ja voi osoittautua erittäin miellyttäväksi ryhmätyöstä, sillä voit työskennellä yhdessä lasten kanssa ja opettaa heille erittäin mielenkiintoisia tekniikoita ja parantaa heidän luovuuttaan ja ammattitaitoaan. Jos teet niin pian selvität, että jotkut hauskoista ja opettavaisimmista leluista ovat todella vanhempien tekemät.

Mitä voit tehdä? Lähes kaikki riippuu asiantuntemuksen tasosta ja omasta kyvyistasi: leijoja, linnoituksia, jopa sähköisiä ja sähköisiä leluja, jos sinulla on joitain piirejä ja tekniikkaa. Voit tehdä erilaisia ​​leluja lapsesi mieltymyksen ja tarpeiden mukaan, viettämällä vain pienen osan siitä, mitä tavallisesti käytät, jos ostat leluja.

Paras idea on käydä ostoksilla muutama kuukausi ennen joulua, ei vain siksi, että se antaa sinulle tarpeeksi aikaa valmistautua lomille ja yllättää lapset, mutta koska materiaalin hinnat ovat todella hyviä, koska kiire ei ole alkanut Vielä ja suurin osa myymälöistä yrittää päästä eroon materiaaleista ennen sileää lomaa. Jos teet pienen tutkimuksen ja päättää, mitä etsit, löydät todella hyviä tarjouksia.

Kun ostat uusia leluja, varmista, että käytät rahaa ympäristöystävällisillä materiaaleilla, välttäen mahdollisimman paljon PVC: tä tai muuta haitallista ainetta. Ensinnäkin nämä eivät ole turvallisia lapsillesi, ja joka tapauksessa on hyvä opettaa heille oppitunti ”vihreistä” leluista. Ekologinen viesti sekä hyvin varustettu lelu on hyvä yhdistelmä, varsinkin jos lapsi haluaa osallistua koko ajatukseen auttaa sinua. Tässä tapauksessa voit antaa lapsellesi mahdollisuuden kokeilla sisustusta ja maalausta, ostaa ei-myrkyllisiä maaleja ja yksinkertaisia ​​sisustusideoita.

Hauska asia lapsista ja leluista on, että vaikka he haluavat jotain heistä, he aina tylsistyvät helposti ja hylkäävät heidät jonkin ajan kuluttua, vaikka maksatko heille omaisuuden ostaa heidät. Yksi asia, jota voit tehdä paitsi lelujen tekeminen on järjestää jonkinlainen vaihto-lelujuhla, joka on hauskaa ja hyödyllistä. Lapset ja vanhemmat tuovat suosikki lelut leikkiin sekä joitain leluja, joita ei ole suosinut nyt. Lapset voivat leikkiä yhdessä ja vaihtaa joitain niistä puolueen jälkeen, jotta he voivat kokeilla enemmän uusia leluja.